Peter Breggin Psihiater O Biokemičnemu Neravnovesju Možgan – Popularna Trditev Vseh Psihiatrov

Breggin, Psihiater iz New Yorka trdi da je edino kemično neravnovesje v možganih tisto, ki je rezultat jemanja psihiatričnih zdravil. In res ne obstaja niti en dokaz o kakšnem neravnovesju v možganih za različne težave kot je depresija, anksioznost, bipolarna motnja, šizofrenija. Breggin in ogromno drugih znanstvenikov trdi, da je to ena največjih laži ki obstajajo. In kje ta ideja o neravnovesju v možganih nastane?

Breggin trdi, da je firma kriva za ta mit o neravnovesju v možganih krivo giganstko farmacevtsko podjetje ELI LILLY. ELI Lilly je načrtno pošiljala svoje zdravnike, svetovalce širom sveta, ki so trdili da je vzrok depresije in drugih težav v biokemičnemu neravnovesju možgan. Torej teorija je premalo serotonina.

Realnost te teorije je spodletela, na kratko povedano možgani zaradi prozaca niso marali preveč umetno povzročenega serotonina. ELI LILLY je natančno vedela, kakšna katastrofa bo nastala v možganih.

Breggin trdi da ima vsakdo emocionalne probleme. Vi, jaz, vsi, ampak nimamo kemičnega neravnovesja v možganih. Psihiatrična zdravila povzročajo kemično neravnovesje možganih, in ga ne popravljajo.

Kako sploh testirajo ta zdravila. Vsako zdravilo testirajo na podlagi neravnovesja v gledalcih, ki jo to zdravilo povzroči, kot je recimo podgana in lepo se vidi kakšno neravnovesje povzroči vsako zdravilo. Nemogoče je testirati neravnovesja možgan v podganah, preden le tej ne damo teh psihiatričnih pripravkov.

Še enkrat, BREGGIN trdi, da ne obstaja biokemično neravnovesje možgan pri človeku. Ta zdravila povzročijo popolno neharmonijo v možganih. Zdravila so toksini, ki spremenijo strukturo, bio kemičnost možganov.

Nato je bila naloga farmacevtske industrije promovirati te ideje širšemu ljudstvu da zdravila ne povzročajo kemičnega neravnovesja, ampak ga popravljajo. Živimo v lažeh, in v ozadju je seveda zopet profit farmacije.

En odziv na “Peter Breggin Psihiater O Biokemičnemu Neravnovesju Možgan – Popularna Trditev Vseh Psihiatrov”

Komentiranje zaprto.